Politic

Deputatul George Șișcu susține propunerea Luminiței Odobescu pentru Ministerul Afacerilor Externe

Într-un context internațional complex, în care diplomația românească joacă un rol esențial, deputatul George Șișcu susține cu fermitate propunerea Partidului Național Liberal pentru portofoliul Afacerilor Externe, Luminița Odobescu. În calitate de secretar al Comisiei pentru Românii de Pretutindeni, acesta a participat la audierea Doamnei Odobescu și este convins de abilitățile și experiența acesteia în domeniul relațiilor externe.

„În calitatea mea de secretar al Comisiei pentru Românii de Pretutindeni, am luat parte astăzi și la audierea ministrului propus de Partidul Național Liberal pentru portofoliul Afacerilor Externe, Doamna Luminița Odobescu. Diplomat de carieră, aceasta a îndeplinit rolul de șefă a misiunii țării noastre la Comisia Europeană, în mandatul acesteia România deținând pentru prima oară președinția Uniunii Europene. Până de curând, Luminița Odobescu a fost consilier prezidențial pe probleme de politică externă.

În 2007, a fost decorată cu Ordinul „Meritul Diplomatic” în grad de ofițer pentru contribuția adusă la procesul de aderare a României la Uniunea Europeană.

Am încredere în capacitatea Doamnei Odobescu de a reprezenta la cel mai înalt nivel diplomația românească, într-un context internațional dificil, în care rolul României în regiune este unul esențial în contextul conflictului de la granițele noastre. Îi urez mult succes”, declară deputatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top