Politic

Castrul Roman din Ovidiu, recent renovat, devine un punct de atracție turistică

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, felicită edilul și echipa din administrația locală Ovidiu pentru obținerea fondurilor europene destinate conservării și revitalizării Castrului Roman din oraș. Acest important sit arheologic va deveni cu siguranță un punct de atracție pentru turiști și vizitatori, reprezentând un nou motiv de mândrie pentru județul Constanța. Deputatul consideră că astfel de inițiative contribuie nu doar la protejarea patrimoniului nostru cultural, ci și la stimularea turismului cultural în județul nostru.

„Județul Constanța are acum un nou motiv de mândrie, iar Castrul Roman din Ovidiu va fi, cu siguranță, un punct de atracție pentru turiști și vizitatori.
Felicitări primarului George Scupra și echipei din administrația locală pentru accesarea de fonduri europene în vederea conservării sitului arheologic din localitate! Investițiile în monumentele istorice și în patrimoniul cultural sunt deosebit de importante, deoarece reprezintă un semn de respect față de valorile noastre comune și o modalitate de a păstra și promova moștenirea noastră culturală.


Reabilitarea și readucerea la viață a acestui sit arheologic nu numai că va adăuga un nou punct de interes pe harta monumentelor istorice din județul nostru, dar va și oferi oportunități de învățare și explorare a istoriei locale. Monumentele istorice nu sunt doar pietre și structuri vechi, ci sunt mărturii ale trecutului nostru, povești care ne conectează cu rădăcinile noastre și ne ajută să înțelegem evoluția societății noastre.
Acest proiect realizat din fonduri europene este un exemplu elocvent de bună practică și contribuie la conservarea și revitalizarea monumentelor istorice care vor stimula turismul cultural al județului nostru”, a transmis deputatul constănțean.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top