Fără categorie

„Caravana lui Moş Crăciun” a sosit la copiii din Cumpăna

Moşul a sosit pentru 30 de copii din Cumpăna cu o săptămână mai devreme. Sacoşile pline cu dulciuri şi jucării au fost împărţite chiar de personajul principal din poveştile de iarnă şi de cele două ajutoare: liderii filialelor „Crucea Roşie” Cumpăna şi „Crucea Roşie” Constanţa. 

Un articol de Andreea PAVEL

Şeful administraţiei locale, Mariana Gâju, a declarat că există un parteneriat între primărie şi „Crucea roşie”, prin care se doreşte ajutorarea copiilor nevoiaşi, în prag de Sărbători: „Este un parteneriat realizat între Crucea Roşie şi Primărie pentru a veni în sprijinul copiilor care provin din familii defavorizate. Chiar dacă au nevoie de mult mai multe lucruri, ne bucurăm că le-am putut aduce măcar o bucurie mică în prag de sărbători. Le doresc pe această cale, tuturor cumpănenilor, bucurie în suflet şi pace!“.
Carmen Lungu, şefa filialei Constanţa a „Crucii Roşii”, a declarat că acţiunea de ajutorare a copiilor se desfăşoară cu sprijinul altor copii, care au avut posibilitatea de a dona dulciuri şi jucării. „Prima oprire a fost la o fundaţie a copiilor străzii, iar acum am ajuns la Cumpăna, unde am selectat, cu sprijinul Biroului de Asistenţă Socială, 30 de copii. Avem o surpriză şi pentru vârstnicii comunei, peste 50 de persoane pentru care săptămâna viitoare vom aduce pachete cu alimente “. Astfel, pe 18 decembrie a.c., holul Primăriei Cumpăna a devenit neîncăpător pentru cei 30 de micuţi care au venit cu familiile pentru a vorbi cu Moşul şi pentru a-i spune poezii. Acţiunea s-a desfăşurat sub titlul „Caravana lui Moş Crăciun”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top