Opinii

Capidava are reţea de alimentare cu apă

La finele anului trecut, Primăria Topalu a inaugurat sistemul de alimentare cu apă, iar 2011 nici n-a început bine că primarul Gheorghe Murat se şi pregăteşte să depună proiectul pentru realizarea portului turistic de la Capidava, în vederea obţinerii finanţării necesare: „Am pus reţeaua în funcţiune şi oamenii sunt foarte bucuroşi că au apă”, a declarat mulţumit edilul.

Un articol de Andreea PAVEL

Costurile investiţiei, în valoare de şase miliarde de lei vechi, au fost diminuate de faptul că reţeaua de alimentare cu apă a fost realizată în regie proprie. Cât despre portul turistic, primarul a precizat următoarele, pentru presa constănţeană: „Am fost la Bucureşti pentru obţinerea avizului de la Apele Române pentru depunerea proiectului, iar acesta va fi înaintat spre finanţare prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 „Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului”, ne-a declarat primarul Gheorghe Murat. 30% din cheltuiala aferentă va fi suportat de Consiliul Judeţean Constanţa. Reabilitarea termică a instituţiilor de mare interes pentru comuna Topalu reprezintă un alt proiect de pe lista primăriei pentru anul 2011. Astfel, şcoala, grădiniţa şi căminul cultural vor beneficia de înlocuirea sistemelor clasice de încălzire cu unele care utilizează energie regenerabilă. Administraţia locală nu a uitat nici de copiii din localitate cu merite deosebite la învăţătură, drept pentru care aceştia vor primi burse de merit, care, în total, însumează 35 de milioane de lei vechi. De sărbători primăria a oferit alimente tradiţionale persoanelor vârstnice, CJC a oferit cadouri copiilor, iar edilul Gheorghe Murat a oficiat patru căsătorii ale cuplurilor care serbau Nunta de Aur.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top