Opinii

Ample proiecte pentru 2011, la Techirghiol

Se pare că una dintre principalele probleme cu care se confuntă oraşul Techirghiol va fi rezolvată în decursul anului care tocmai a început. În 2011, 21 de străzi din localitate vor fi reabilitate, la iniţiativa primarului Adrian Stan. Reprezentanţii administraţiei locale au depus, în luna decembrie a anului trecut, în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1, proiectul: „Modernizare străzi în oraş Techirghiol”.

Un articol de Andreea PAVEL

Proiectul face parte din lista proiectelor prioritare aferente Planului integrat de Dezvoltare pentru Polul de creştere Constanţa. Edilul doreşte ca o dată cu acest proiect să se îmbunătăţească atât infrastructura urbană, cât şi să se reabiliteze spaţiile pietonale aferente străzilor reabilitate, sistemul de marcaj rutier şi sistemul de preluare a apelor pluviale. Alte priorităţi ale administraţiei locale din Techighiol, pentru anul 2011 sunt extinderea reţelei de canalizare şi apă, ce se va realiza prin colaborare cu RAJA, reabilitarea grădiniţelor şi a primăriei, şi a Casei de Cultură.  

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top