Opinii

Căldură la Năvodari începând de la 1 Noiembrie

Astăzi, 19.10.2010, a avut loc o întâlnire între primarul oraşului Năvodari, Matei Nicolae şi Chemal Turgay, directorul general al SC UZINA TERMOELECTRICǍ MIDIA. În cadrul şedinţei s-a analizat modul de colaborare între Primăria Năvodari şi SC UZINA TERMOELECTRICǍ MIDIA, după intrarea SC TSP ECOTERM în insolvenţă şi s-a constatat o bunã înţelegere între cele douã pãrţi, singura problemã fiind restanţele de peste 60 miliarde lei vechi pe care Guvernul României le are de plătit oraşului Năvodari pentru diferenţa de tarif la energie termicã. Ambele pãrţi s-au angajat sã facă demersuri pentru a urgenta plata acestor bani. De asemenea, s-a convenit ca data începerii furnizării agentului termic în locuinţele oraşului Năvodari sã fie de principiu 1 noiembrie 2010 şi conform legii, atunci când timp de 3 zile consecutiv se vor înregistra temperaturi medii în atmosferã mai mici de 10° C.
Primăria Năvodari a lansat un apel către asociaţiile de proprietari şi deţinătorii de proprietăţi în condominiu, beneficiari ai sistemului centralizat de încălzire, sã-şi pună la punct instalaţiile interioare de încălzire pentru a evita oprirea furnizării agentului termic pentru eventuale avarii.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top