Opinii

Cadouri de sărbători pentru copiii din Nicolae Bălcescu

Fără doar şi poate, sărbătorile preferate de cei mici sunt cele de iarnă, pentru că nimic nu se compară cu emoţiile dinaintea sosirii Moşului.
Reprezentanţii administraţiei locale din comuna Nicolae Bălcescu ştiu acest lucru, drept pentru care s-au hotărât să aducă bucuria în suflet şi zâmbetul pe buze fiecărui copil şi fiecărei familii nevoiaşe din localitate. Astfel, Viorel Bălan, primarul comunei, sprijinit de fundaţia „Elcomex pentru tine” au dăruit cadouri cu ocazia sărbătoririi Sfântului Nicolae tuturor copiilor din comună.

Aproximativ 1000 de pachete cu dulciuri au fost împărţite celor mici, valoarea fiecăruia ajungând la 20 de RON. Nici familiile lipsite de sprijin financiar nu au fost date uitării. Fiecare gospodărie nevoiaşă a primit pachete cu produse alimentare.
Pe de altă parte, primarul şi viceprimarul comunei au reuşit, în cele din urmă, să demareze proiectul de construire a terenului de sport, mult dorit de tinerii comunei Nicolae Bălcescu. Baza sportivă, care va fi dotată cu toate utilităţile moderne necesare unui astfel de proiect,  poate fi estimată la o valoare ce depăşeşte 100.000 de euro, iar susţinerea financiară vine din partea Guvernului.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top