Actualitate

Cabinet stomatologic pentru locuitorii comunei Pantelimon. „Investim în sănătate, investim în noi”

Locuitorii comunei Pantelimon, județul Constanța, beneficiază din această toamnă de servicii de stomatologie chiar la ei în localitate, scăpând de disconfortul creat de deplasarea în alte comune sau orașe pentru astfel de îngrijiri medicale. Totul a fost posibil datorită investițiilor făcute în amenajarea și dotarea unui cabinet, investiții realizate de administrația locală cu bani de la bugetul comunei.

„Având în vedere că pentru oamenii din mediul rural accesul la servicii medicale stomatologice este dificil, fapt ce duce la sporirea problemelor dentare, nevoia cabinetelor stomatologice și prezența unor medici stomatologi în sate și comune este tot mai mare”, spune primarul Costel Armășescu.

Oamenii din întreaga comună vor beneficia de un cabinet stomatologic dotat cu scaun și mobilier specific, aparatură și instrumente medicale de specialitate, de ultimă generație. Investiția s-a realizat cu fonduri de la bugetul local.

Cabinetul funcționează în incinta dispensarului din localitatea Pantelimon, fiind deschis în fiecare zi de miercuri, când aici oferă consultații și intervenții de specialitate un medic stomatolog.

„În ceea ce privește dispensarul din comuna Pantelimon, în incinta acestuia se află și cabinetul medicului de familie și o farmacie. Investim în sănătate, investim în noi. Ne dorim ca locuitorii să poate beneficia de servicii medicale chiar la ei acasă”, adaugă edilul.

Costel Armășescu a dorit înființarea acestui centru medical în comună pentru că cetățenii să nu mai fie nevoiți să se deplaseze în alte sate, precum Vulturu, Cogealac, Mihail Kogălniceanu sau chiar în Constanța, în cazul în care se confruntă cu probleme de sănătate, ci să beneficieze de servicii medicale de calitate chiar în localitatea lor.

Actualitate

To Top