Opinii

Burse de studii pentru elevii de excepție din Valu lui Traian

Administrația locală Valu lui Traian s-a preocupat vara aceasta și de nevoile celor două școli de pe raza comunei, astfel încât, în luna septembrie, când începe un nou an școlar cei 1400 de elevi să poată beneficia de condiții optime pentru a învăța.

La solicitarea directorilor celor două instituții de învățământ s-au executat lucrări de reparații și igienizare, dar și construirea unei rampe pentru accesul persoanelor cu handicap la școala din Valea Seacă. De asemenea a fost reparat și acoperișul sălii de sport din cadrul Școlii Gimnaziale numărul 1, Valu lui Traian. La Grădinița cu program prelungit din cartierul nou de case a fost recondiționat mobilierul.
Pe ordinea de zi a următoarei ședințe de Consiliu Local, primarul comunei, Florin Mitroi, va include și propunerea de a se acorda burse de merit pentru cei mai merituoși elevi, astfel încât să fie răsplătit efortul și munca deosebită pe care unii elevi o depun în cursul anului școlar.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top