Opinii

Buget de 177 de milioane de lei obţinut de Primăria Năvodari

Primăria oraşului Năvodari a reuşit anul acesta să obţină un buget semnificativ mai mare decât cel de anul trecut. Administraţia locală speră că astfel va reuşi să finalizeze, în cel mai scurt timp, toate proiectele demarate. Bugetul pentru anul acesta a fost votat în cadrul şedinţei de Consiliu Local ce a avut loc în prima zi a acestei săptămâni. În contextul şedinţei, directorul economic, Margareta Mitran,  a declarat: „Am fundamentat un buget de venituri şi cheltuieli fundamentat, asta înseamnă inclusiv instituţiile subordonate, în valoare de 177.943 lei”.

De asemenea, viceprimarul Florin Chelaru s-a declarat mulţumit de sumă şi optimist în legătură cu termenele de finalizare ale proiectelor: „Suma mă mulţumeşte mai ales că sunt proiecte pe care le vom finaliza în acest an. Am trecut atât la venituri cât şi la cheltuieli întreaga sumă din proiect. Suntem aici pentru a finaliza proiecte pentru 2014”. Pentru că autorităţile din Năvodari investesc în proiecte importante, dar şi în oameni, Consiliul local vine în sprijinul performanţei intelectuale şi sportive. Echipa de fotbal Săgeata Năvodari va dispune de un stadion dotat conform cerinţelor UEFA. „Trebuie să aducem stadionul la un minim de încadrare la categoria a III-a UEFA. Pentru aceasta am stabilit sume pentru derularea proiectului”,  a afirmat Florin Chelaru, viceprimarul oraşului Năvodari. În acelaşi timp, o elevă eminentă care studiază în Anglia şi reprezintă România peste hotare va fi ajutată de autorităţi să îşi achite o parte din taxa de şcolarizare. „Este vorba de o tânără care studiază în Anglia. Ea ar avea nevoie de un ajutor din partea Consiliului Local, de vreo 3000 de lire, suma pe care consilierii au aprobat-o”, a adăugat Florin Chelaru, viceprimar Năvodari. În acest an, oraşul Năvodari va adera la Asociaţia Naţională a Staţiunilor Turistice din România, în vederea dezvoltării şi promovării turismului local.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top