Politic

Bola: Dobrogea are peisaje superbe dar se sufocă sub munți de gunoaie

Alături de colegii săi din Forța Dreptei Constanța, deputatul constănțean Bogdan Bola a mers săptămânile acestea prin mai multe comune ale județului Constanța ajungând la concluzia că, așa cum chiar el a declarant: “Dobrogea are multe peisaje superbe, dar din păcate se sufocă sub munți de gunoaie și o indiferență totală din partea autorităților.”

Astfel, în urma periplului ei prin județ, echipa lui Bogdan Bola a  făcut trei sesizări către Garda de Mediu Constanța privind existența unor câmpuri de deșeuri chiar în interiorul unor localități, probleme semnalate chiar de constănțenii cu care au discutat.

“Se pare că deja controalele s-au făcut, măsuri s-au dispus și amenzi s-au dat pentru acele focare de infecție. Asta e bine!

Trist este că oamenii acum ne scriu că unii primari, în loc să se apuce de treabă și să facă ce trebuie, pentru ce sunt plătiți, merg și le spun oamenilor că oricum amenda se plătește din bugetul Primăriei și nu îi interesează foarte tare ce se întâmplă. Acești „aleși” se cred invincibili pentru că vor da un mic și-o bere anul viitor și cred că oamenii vor tăcea din gură…

Cu toate că sunt programe atât naționale, prin Agenția Fondului de Mediu cât și europene pentru colectarea și curățarea acestor câmpuri de deșeuri, unii primari nu își bat capul cu așa ceva. Sănătatea oamenilor nu primează pentru ei. Nu vor să „deranjeze”, zic ei. În acest timp, copiii constănțenilor se joacă printre gunoaie și noi ne mirăm de ce nu avem turism în județ.

Da, cred că înainte de toate, trebuie să ne schimbăm mentalitatea și să schimbăm și pe cei care țin înecate în praf și deșeuri comunitățile noastre, ” a declarat Bogdan Bola cu această ocazie.

(Sursa foto – Facebook/Bogdan Bola)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top