Politic

Bogdan Huțucă: USR Constanța șantajează public PNL și pe constănțeni

Ieri a avut loc la Constanța ultima întâlnire între reprezentanții PNL și USR pentru stabilirea unei posibile candidaturi comune. Conform declarațiilor președintelui PNL, Bogdan Huțucă, cele două părți nu au ajuns la un numitor comun. Parlamentarul susține că a pledat pentru rațiune și maturitate politică și a dorit conturarea unei alianțe puternice prin care să spulbere orice speranță a PSD-ului să prindă vreun mandat. Cu toate acestea, spune Huțucă, reprezentații USR șantajează public PNL-ul și chiar cetățenii orașului:
Am proiectat întâlnirea de astăzi cu reprezentații USR ca pe un parteneriat politic pe termen lung, o soluție pentru deceniul următor. Am tot sperat ca, la masa negocierilor, să pot discuta cu parteneri care pot pune Constanța în primul rând. Dar constat că sunt lideri moi, care s-au urcat pe niște procente și șantajează public, nu doar PNL-ul, ci și pe constănțeni. Încă o dată, au demonstrat că le este frică de responsabilitate. Ei rămân buni doar la lozinci.”
Huțucă declară că pe parcursul acestei campanii vor ignora mesajele liderilor USR, pentru că aceste mesaje nu vor avea alt rol decât acela de a perturba scena politică locală. Președintele PNL Constanța susține că orașul are nevoie de un primar puternic și de un Consiliu local solid astfel încât orașul să poată fi reconstruit.
Deputatul Bogdan Huțucă are convingerea că alegătorii USR vor căuta soluția câștigătoare la Constanța și nu vor sprjini un candidat fără șansă, pentru că în aceste alegeri PNL rămâne singurul partid care are misiunea clară să învingă PSD și să redea demnitatea acestui oraș. Despre candidatul PNL la Primăria Constanța, Bogdan Huțucă declară că este singurul care îl poate învinge pe candidatul PSD:
Vergil Chițac a fost profesorul, mentorul multor generații de studenți care astăzi sunt bărbați în toată firea, oameni pe care i-a îndrumat spre succes, spre o carieră profesională. Vergil Chițac va reclădi acest oraș, indiferent de încăpățânarea lui Stelian Ion de a fi o piedică și un pierzător.
Dezideratul meu și al candidatului partidului nostru este acela de a câștiga Primăria Constanța, indiferent de capcanele, piedicile sau provocările de care ne vom lovi.
De astăzi, avem linia trasată: un Stelian Ion care se bate pentru locul 2 și Vergil Chițac, care se luptă pentru câștigarea Primăriei Constanța.”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top