Politic

Bogdan Huțucă refuză funcția de ministru de Finanțe: Trebuie să rămân fidel parteneriatului cu constănțenii

În contextul în care funcția de ministru de Finanțe nu este ocupată de nimeni în prezent, finanțistul Bogdan Huțucă a fost propus pentru poziție. Pentru a doua oară deputatul refuză însă această funcție, susținând că, la fel ca în 2019, a pornit la drum alături de constănțeni și de întregul județ, iar o astfel de funcție full-time nu i-ar permite să rămână fidel parteneriatului filialei PNL Constanţa.

„Unul dintre cei doi candidați la conducerea PNL m-a nominalizat astăzi pentru funcția de ministru de Finanțe care în prezent nu este ocupată de nimeni.
Răspunsul meu de acum este identic cu cel din 2019, când conducerea PNL mi-a propus prima dată această funcție. Funcţia de ministru de Finanţe este una full-time care implică o muncă de 16 ore pe zi, 7 zile din 7.
În 2019 am decis să mă implic 100% în conducerea filialei PNL Constanţa, şi cred că am făcut bine. Împreună cu colegii mei liberali din Constanța am reușit rezultate extraordinare: am câștigat alegerile prezidențiale, locale și parlamentare.
Consider că în continuare trebuie să rămân fidel parteneriatului cu constănțenii și să punem umărul împreună la dezvoltarea județului nostru.
În plus, acceptarea acestei funcţii ar putea fi interpretată ca implicând şi filiala. Cred că toţi colegii mei liberali trebuie să aibă libertatea deplină de a alege pe 25 septembrie fără a se gândi că preşedintele filialei are vreo datorie faţă de unul dintre candidaţi.
Singura mea datorie și singura datorie a liberalilor constănțeni este față de români”, a transmis Bogdan Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top