Politic

Bogdan Huțucă: Mai sunt 50 de zile până la ziua alegerilor. Îndrăznește să fii altfel!

Bogdan Huțucă consideră că Partidul Național Liberal este singurul partid ce poate învinge PSD-ul în aceste alegeri și îi invită pe constănțeni să pună capăt celor 2 decenii de dominație PSD-istă din oraș.

La Constanța, avem deja un număr record, aș spune istoric, de candidați înscriși pentru funcția de primar al municipiului Constanța. Multe dintre candidaturi sunt, însă, doar o joacă de-a candidatul. Totodată, aceste candidaturi vor însemna un scrutin în care electoratul din Constanța va fi bombardat cu mesaje și intoxicări care, după 27 septembrie, vor rămâne doar o amintire.
După 20 de ani, la Constanța, puterea PSD-ului scârțâie din toate încheieturile. Sunt ramoliți, și speriați. Și în aceste alegeri, PSD-iștii vor fugi de dezbateri publice și vor evita să vină la confruntări, ceea ce este ceva tipic pentru ei.
În aceste alegeri, îndrăzneala locuitorilor din Constanța de a fi altfel ar putea pune capăt celor 2 decenii de dominație PSD-istă la Constanța. PNL este singurul partid care poate învinge PSD-ul în aceste alegeri și de a deschide un nou capitol politic, economic și social pentru municipiul și județul Constanța
Îndrăzneala de a susține PNL, îndrăzneala de a face o schimbare, îndrăzneala de a fi hotărâți ar putea schimba cursul economic al municipiului Constanța. Invitația mea pentru constănțeni este să susțină PNL, pentru că este singura forță politică care poate stârpi caracatița PSD-istă”, a transmis deputatul Bogdan Huțucă.

Actualitate

To Top