Politic

Bogdan Huțucă: Mai sunt 50 de zile până la ziua alegerilor. Îndrăznește să fii altfel!

Bogdan Huțucă consideră că Partidul Național Liberal este singurul partid ce poate învinge PSD-ul în aceste alegeri și îi invită pe constănțeni să pună capăt celor 2 decenii de dominație PSD-istă din oraș.

La Constanța, avem deja un număr record, aș spune istoric, de candidați înscriși pentru funcția de primar al municipiului Constanța. Multe dintre candidaturi sunt, însă, doar o joacă de-a candidatul. Totodată, aceste candidaturi vor însemna un scrutin în care electoratul din Constanța va fi bombardat cu mesaje și intoxicări care, după 27 septembrie, vor rămâne doar o amintire.
După 20 de ani, la Constanța, puterea PSD-ului scârțâie din toate încheieturile. Sunt ramoliți, și speriați. Și în aceste alegeri, PSD-iștii vor fugi de dezbateri publice și vor evita să vină la confruntări, ceea ce este ceva tipic pentru ei.
În aceste alegeri, îndrăzneala locuitorilor din Constanța de a fi altfel ar putea pune capăt celor 2 decenii de dominație PSD-istă la Constanța. PNL este singurul partid care poate învinge PSD-ul în aceste alegeri și de a deschide un nou capitol politic, economic și social pentru municipiul și județul Constanța
Îndrăzneala de a susține PNL, îndrăzneala de a face o schimbare, îndrăzneala de a fi hotărâți ar putea schimba cursul economic al municipiului Constanța. Invitația mea pentru constănțeni este să susțină PNL, pentru că este singura forță politică care poate stârpi caracatița PSD-istă”, a transmis deputatul Bogdan Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top