Politic

Bogdan Huțucă anunță suspendarea temporară a taxei de pod de la Fetești până la finalizarea lucrărilor la podul peste brațul Borcea

Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a anunțat că taxa de pod de la Fetești va fi suspendată temporar până la finalizarea lucrărilor la podul peste brațul Borcea. „Când se vrea, iată că se poate! Când există voință politică, se pot lua și decizii care să corecteze anumite nedreptăți”, a declarat Huțucă, subliniind că această măsură este o primă etapă importantă în asigurarea unui tratament corespunzător pentru locuitorii și operatorii economici din regiunea Dobrogea. Cu toate acestea, Huțucă a subliniat că soluția pe care o susține rămâne una clară: „anularea definitivă a taxei de pod. Doar în acest fel vom corecta complet această anomalie legislativă instituită de Guvernul Năstase și care există de mai bine de 20 de ani. Cei care locuiesc în Dobrogea și fac afaceri în această zonă merită un tratament corespunzător”, a afirmat deputatul PNL.

„Taxa de la Fetești va fi suspendată până la finalizarea lucrărilor la podul de peste brațul Borcea. Când se vrea, iată că se poate! Când există voință politică, se pot lua și decizii care să corecteze anumite nedreptăți.
Suspendarea temporară a acestei taxe este o soluție cu jumătate de măsură și nu rezolvă pe deplin modul în care antreprenorii, firmele și cetățenii din Dobrogea sunt direct afectați. Soluția pe care o susțin rămâne una clară pe acest subiect: anularea taxei de pod. Doar în acest fel vom corecta complet această anomalie legislativă instituită de Guvernul Năstase și care există de mai bine de 20 de ani. Cei care locuiesc în Dobrogea și fac afaceri în această zonă merită un tratament corespunzător.
Atât Ministerul Transporturilor, cât și CNAIR ar trebui să continue dezvoltarea, modernizarea și investițiile în infrastructura rutieră a României, prin apelul la PNRR și la fondurile europene. Sper ca această suspendare temporară să fie o lecție pentru a lua o decizie mai curajoasă la nivel guvernamental, care să vină în sprijinul locuitorilor și al capitalului românesc”, declară Huțucă.

Sursă foto: FB Bogdan Huțucă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top