Video

COSTINEȘTI, între FAKE NEWS și DEZVOLTARE, cu viceprimarul Gheorghe Mechenici | VIDEO

În ultima perioadă, stațiunea Costinești a fost ținta unor atacuri care au pus în discuție inclusiv statutul de stațiune turistică de interes național. Însuși ministrul Turismului, Daniel Cadariu, este autorul unor declarații controversate despre modul în care Costineștiul este pregătit pentru sezonul estival.

Aceste declarații au adus însă în discuție și unele probleme legitime ale administrației locale. O recunoaște chiar și viceprimarul din Costinești, Gheorghe Mechenici, cel care i-a dat replica ministrului încă din primul moment. Altfel spus, sunt încă multe lucruri de rezolvat în Stațiunea Tineretului.

L-am invitat la DEZVĂLUIRI din INTERIOR pe viceprimarul din Costinești, Gheorghe Mechenici, cu care am discutat despre toate aceste lucruri, plus un pic de politică. Ce a ieșit, vedeți mai jos.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top