Opinii

Bătrânii și familiile defavorizate, în atenția administrației locale din Cumpăna

Sfârșitul anului este pentru toată lumea un bun prilej de a ne demonstra solidaritatea față de cei care se află în anumite nevoi. Sărbătorile de iarnă vin, conform tradiției, cu daruri pentru cei mici și pentru cei nevoiași. Așa s-a întâmplat și în comuna Cumpăna unde, nu numai copiii au fost în atenția primarului Mariana Gâju, ci și persoanele vârstnice, cele care, din păcate, nu mai au niciun ajutor.

Astfel, Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, la inițiativa edilului, au oferit pachete cu alimente unui număr de 100 de bătrâni cu venituri reduse sau cu dizabilităţi, identificaţi de către asistenţii sociali ai Serviciului Public de Asistenţă Socială, din dorinţa de a aduce un strop de bucurie celor aflaţi în nevoi.
Totodată, administrația publică locală în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, Grădiniţele “Florilor” şi “Sf. Maria” şi Liceul tehnologic “Nicolae Dumitrescu”, au demarat campania locală de strângere de fonduri „Fă-le o bucurie!”, prin intermediul căreia s-a realizat o colectă de alimente pentru 11 familii defavorizate din comună. Pachetele pregătite au fost donate unui număr de 11 familii nevoiaşe.
În comuna Cumpăna este o tradiţie ca autorităţile locale, împreună cu Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară, să dăruiască familiilor defavorizate pachete cu alimente în perioada sărbătorilor de Crăciun, astfel încât aceştia să aibă o masă decentă, iar copiii şi bătrânii să nu sufere chiar de sărbători, din pricina lipsurilor de tot felul.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top