Actualitate

Aur pentru Medgidia, la Campionatele Internaționale de Atletism ale României

Aur pentru Medgidia, la Campionatele Internaționale de Atletism ale României

Aur pentru Medgidia, la Campionatele Internaționale de Atletism ale României, adus de Mihai Alin Savlovschi, un tânăr atlet talentat și membru al Clubului Sportiv Medgidia.

Savlovschi a câștigat medalia de aur și trofeul „Ion Puica”, la proba de 3000 de metri obstacole. Cu un avans incredibil, de peste un minut față de următorul clasat, Alin a demonstrat o formă excelentă și a atras atenția Federației Române de Atletism.

Drept recunoaștere, el a fost convocat la Campionatul Balcanic de Atletism pentru Seniori din Izmir, Turcia, care va avea loc în perioada 24-25 mai 2024. Chiar dacă este încă junior, Alin va avea ocazia să concureze alături de cei mai buni obstacoliști seniori din Balcani. De asemenea, el s-a calificat și la Campionatul Mondial de Atletism pentru U20 de la Lima, Peru, care se va desfășura la sfârșitul lunii august 2024.

Aur pentru Medgidia, la Campionatele Internaționale de Atletism ale României

„Suntem extrem de mândri de performanța lui Savlovschi Mihai Alin la Campionatele Internaționale de Atletism ale României. Alin este un exemplu de dăruire și perseverență pentru toți sportivii noștri. Ne bucurăm că face parte din familia noastră, Clubul Sportiv Medgidia, și suntem convinși că va continua să ne reprezinte cu succes în competițiile viitoare”, au transmis reprezentanții Clubului Sportiv Medgidia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top