Actualitate

Au început noi lucrări importante pentru comuna Pantelimon

Costel Armășescu, primarul comunei Pantelimon, județul Constanța, a anunțat că la mijlocul lunii august au început două noi lucrări importante pentru comunitate. Sunt lucrări pentru care administrația locală a făcut nenumărate demersuri de-a lungul timpului.

În primul rând este vorba despre toaletarea și tăierea plopilor uscați de pe marginea drumului județean DJ 225, la ieșire din Pantelimon spre Runcu.

„Am făcut de mai mult timp adrese câte RAJDP (Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri, actualmente Drumuri Județene SA n.red.) să aibă în vedere intervenția cât mai rapidă pe DJ 225 asupra plopilor uscați care reprezintă un pericol atât pentru siguranța traficului auto, cât și pentru cea a cetățenilor. Răspunsul dânșilor a fost prompt, dar procedura greoaie existentă a făcut ca totul să dureze. Dar, iată că am fost consecvenți cu toții și am reușit să transpunem intenția în fapte”, explică primarul Costel Armășescu.

A doua lucrare demarată în luna august este cea de decolmatare a pârâului Cartal, în satul Runcu.

„A doua lucrare – decolmatarea albiei pârâului Cartal din satul Runcu – are o istorie și mai veche. Și aici am insistat permanent și, iată, ne-a venit și noua rândul! Au început treaba, se curăță albia, se eliberează de crengi pentru a se evita pericolul unor inundații de genul celor avute în anul 2019 , dar mai ales in 1985”, adaugă primarul.

Pentru această lucrare au fost făcute demersuri la ABADL (Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral), instituția care are în administrare cursurile de apă de pe teritoriul județului Constanța.

„Mulțumim celor de la Drumuri Județene SA și celor de la ABADL pentru faptul că ne ajuta in efortul nostru de a elimina problemele și situațiile care ne afectează confortul și siguranța”, mai spune Costel Armășescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top