Opinii

Au început lucrările de construcție la Complexul Sportiv din comuna Cumpăna

Pe o suprafață de 27.000 de mp se va ridica o nouă investiție în comuna constănțeană Cumpăna – Complexul Sportiv „Sfântul Nicolae”. Noul proiect este finanțat de către Compania Națională de Investiții, valoarea acestuia fiind de 11,19 milioane de lei.
Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, dezvoltă astfel un proiect sportiv integrat care cuprinde nu doar terenuri de sport sau piste de alergare, ci și spații de cazare pentru sportivii care vor veni aici. La finalizarea proiectului, Cumpăna poate deveni un punct de referință pentru găzduirea anumitor competiții sportive deoarece toate construcțiile vor respecta dimensiunile şi normele recomandate de regulamentele federațiilor sportive naționale, precum şi standardele, normele tehnice şi sanitare în vigoare. 

Concret, Complexul Sportiv „Sfântul Nicolae” va avea un teren de fotbal / rugby cu dimensiunea de 105/69 ML. Pe lângă acesta va fi o pistă de alergare, un teren pentru aruncarea ciocanului, unul pentru aruncarea discului și aruncarea greutății. De asemenea, va fi amenajat un teren de oină, unul de handbal, de volei, baschet și două terenuri de tenis.
Sportivii care vor beneficia de aceste terenuri pentru antrenament sau diferite competiții, vor avea la dispoziție și spații de cazare într-o clădire P+3E care va mai cuprinde: vestiare, sală de conferințe, sală de mese, bucătărie, 20 de camere de cazare duble cu băi proprii.
Pentru spectatori vor fi construite 842 de locuri și 4 locuri pentru persoanele cu handicap
Complexul Sportiv „Sfântul Nicolae” se construiește în comuna Cumpăna, str. Străjii, nr. 45-47.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top