Video

Atelierul de trotinete/SMART BUSSINES

Doi tineri navigatori au deschis primul service de trotinete electrice din Constanța, sub brandul Sailor Service.

Afacerea este la început, dar în continuă creștere, o dată cu popularitatea acestui mijloc de deplasare. În afară de service, Sailor are și un sistem de închiriere trotinete electrice, prin intermediul unei aplicații. 

Ideea celor doi se pliază perfect pe dezbaterea momentului în Constanța, legată de numărul mare de mașini, lipsa locurilor de parcare și  necesitatea de a dezvolta un transport individual alternativ, ecologic.

Puteți urmări mai jos un video-reportaj realizat la atelierul celor doi antreprenori.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top