Actualitate

„Astăzi, la Jurilovca, inaugurăm un vis, al meu și al copiilor”. Spectacol total în cea mai modernă sală de sport din judeţ VIDEO

Cea mai modernă sală de sport din județul Tulcea a fost inaugurată ieri la Jurilovca. Evenimentul a fost marcat de un show total, care a cuprins momente artistice și sportive, jocuri de lumini și prezența a două mari vedete: campionul olimpic la caiac Vasile Dîba (fiul al satului, care a dat și numele sălii) și fotbalistul legendar Miodrag Belodedici.

La eveniment au fost prezente mai multe oficiliatăți, dintre care au luat cuvântul: Eugen Ion (primarul comunei Jurilovca), Horia Teodorescu (președintele Consiliului Județean Tulcea), Alexandru Epuran (Comitetul Olimpic și Sportiv Român), Adina Voicu Baran (inspector de Management, ISJ Tulcea), Coca Constatin (Inspector general Adjunct al ISJ Tulcea), Timur Memet (subprefectul județului).

Spectacolul, prezentat de Cătălin Cârnu într-un stil demn de marile arene a inclus mai multe momente emoționante, precum cel în care corurile de muzică tradițională lipovenească din Jurilovca au intonat a capela imnul național, cel în care primarul i-a înmânat în mod simbolic lui Vasile Dîba cheia sălii sau cel în care Belodedici a spus că dacă ar fi avut o astfel de sală în satul lui, ar fi câștigat și a treia Cupă a Campionilor Europeni.

„În această seară, la Jurilovca, inaugurăm un vis. Un vis al meu și un vis al copiilor, pentru că dacă nu știm să visăm, niciodată nu o să putem să realizăm ceva. Copii, nu încetați să visați! Orice vis poate deveni realitate!

Pot să spun că sunt mândru că am reușit ca acest vis al copiilor să poată fi îndeplinit de către mine, împreună cu echipa care a lucrat la acest proiect. Acest lucru nu putea fi realizat dacă dumneavoastră, locuitorii comunei Jurilovca, nu mi-ați fi acordat de-a lungul timpului încrederea pe care mi-ați acordat-o”, a transmis primarul Eugen Ion.

Horia Teodorescu: Jurilovca este numărul unu, este pe primul loc

„Este un moment emoționant pentru mine, deși nu prea sunt emotiv. Este un moment pe care copiii îl așteaptă, o sală de sport. Această sală este astăzi cea mai mare, cea mai nouă și cea mai modernă sală din județul Tulcea. Meritul este al primarului Ion Eugen. Vreau să mă întorc puțin în timp. În 2012, când am pornit în administrație amândoi, nici eu nu credeam că în Jurilovca se pot realiza atât de multe lucruri frumoase. Despre Jurilovca s-a auzit peste tot în țară și toată lumea vorbește despre evenimentele care au loc aici. Să realizezi această sală în 7 luni, este un lucru extraordinar. Iar meritele sunt ale primarului Ion Eugen.

Există îndevăr diferențe de dezvoltare între localități și aceste diferențe sunt legate de tenacitatea oamenilor din administrația publică locală, de modul cum se implică, de volumul de lucru și, până la urmă, de spiritul administrativ pe care fiecare îl are în sânge. Ceea ce vedem la Jurilovca, vine dintr-o ambiție pe care acest om o are și mă refer la primarul Ion Eugen. Sacrificiile pe care le face, timpul pe care îl alocă muncii pentru a realiza multitudinea de proiecte pe care le dezvoltă. De aici vine această diferență. Dacă ne uităm la Jurilovca de acum 9 ani și la Jurilovca de astăzi, vedem o listă destul de mare de realizări. Dacă ne ducem într-o altă localitate, fără să nominalizez vreuna, observăm o listă mult mai mică de realizări. Asta crează diferența în timp: calitatea omului din administrație și devotamentul lui fac diferența.

În județul Tulcea sunt și alte localități performante, care au realizat investiții frumoase, viabile, dar din punctul meu de vedere Jurilovca este numărul unu, este pe primul loc în acest top și asta se datorează în mod special determinării și dorinței de a face, pe care primarul Ion Eugen le are. Este un om cu o energie inepuizabilă, un om care poate să ofere, atât comunei Jurilovca cât și județului Tulcea, și alte oportunități de a face. Este dornic să facă, este la dispoziția cetățeanului și cred că ar trebui cu toții să îi exploatăm acest potențial, în binele județului, al localității și al oamenilor din județul nostru”, a spus președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top