Opinii

Aproape 4000 de panouri solare vor fi instalate la Năvodari

Primăria condusă de edilul Nicolae Matei a demarat un proiect care va asigura iluminatul public, cu minimum de cheltuieli din partea administrației locale. Este vorba despre instalarea a 3700 de panouri solare, care vor fi amplasate atât pe raza localității, cât și în Tabără. Proiectul se face cu ajutorul fondurilor europene, valoarea totală a investiției ridicându-se la aproximativ 5 milioane de euro. Primăria Năvodari va suporta doar 2% din valoarea investiției.

În cadrul ședinței de Consiliu Local de pe data de 28 mai s-a hotărât și alocarea sumei de 40.000 de lei pentru co-organizarea Festivalului Internațional de Muzică Ușoară Delfinul de Aur. Acesta va avea loc între 2 și 7 iulie, la eveniment urmând să participe interpreți din întreaga țară, pe diverse categorii de vârstă: preșcolari, I-IV, V-VIII și IX – XII.În cadrul aceleiași ședințe, Consiliul Local Năvodari a decis ca mai multe persoane din localitate să beneficieze de înlesniri la plata taxelor și impozitelor.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top