Actualitate

Aproape 2 milioane de lei pentru modernizarea unui cartier din Cernavodă

Un nou contract de finanțare a fost semnat de către reprezentanții administrației publice locale a orașului Cernavodă cu cei ai Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Contractul prevede realizarea obiectivului de investiții ”Rețele termice, încălzire și apă caldă menajeră – Cartier de locuințe Zona Sere, Cernavodă – Infrastructură”.

Astfel, pentru implementarea proiectului a fost alocată suma de 1.897.852 de lei, banii provenind din bugetul MDRAP, în cadrul Programului „Termoficare 2006-2020 căldură și confort”.
Obiectivul specific proiectului „Rețele termice, încălzire și apă calda menajeră – Cartier de locuințe Zona Sere, Cernavodă – Infrastructură” este de dezvoltare a rețelelor termice pentru încălzire și pentru apă caldă menajeră cu o lungime totală de 6.232 metri.

Astfel, rețelele termice pentru încălzire și pentru apă caldă vor avea o lungime de 4.242 metri, iar rețelele termice pentru apă caldă menajeră vor avea o lungime de 1.990 metri.
„Această investiție făcută în dezvoltarea sistemului de distribuție a apei calde menajere și a agentului termic pentru încălzire va permite racordarea la sistem a unui număr de 127 locuințe și imobile din noul cartier Zona Sere din Cernavodă”, spun reprezentanții administrației publice locale.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top