Actualitate

Aproape 100.000 de spectatori în cele trei zile ale Festivalului Enisala – Unitate la Cetate

Ansambluri locale, Ansamblul „Plăieșii“, Ilie Caraș, Vița de Vie, Irina Rimes, Iuliana Beregoi, Iris, Raluk & Balkanic, Connect-R, Compact, Zdob și Zdub au creat o atmosferă de neuitat la poalele cetății Enisala, la ediția din acest an a festivalului devenit deja o tradiție a județului Tulcea. Evenimentul prezentat de Răzvan Popescu s-a bucurat și de o participare record: în total, peste 100.000 de persoane au ajuns la Enisala în weekendul 18-20 august 2023.

Show-uri ecvestre, focuri de artificii impresionante, show-uri de lasere au completat peisajul perfect al festivalului de la Enisala, un eveniment ce își propune promovarea unității, drept element ce dă identitate culturală județului nostru.

Parcul de distracții, de unde nu au lipsit atelierele de picturi pe față, baloane modelabile, spin art sau fotografie magnetică, a devenit rapid principalul element de interes pentru cei mici, iar cei mari au avut posibilitatea de a degusta din bucatele alese servite la terasele din diferitele regiuni ale României.

„Festivalul Enisala – Unitate la Cetate nu ar fi fost posibil fără fiecare dintre voi. Fie că ați venit din Tulcea, sau din colțuri îndepărtate ale țării, ați adus un strop din spiritul vostru și ați contribuit la atmosfera magică care a învăluit Cetatea Enisala“, a transmis președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

„Sunt seri de poveste și toate acestea vi se datorează vouă! Festivalul nostru se numește «Unitate la Cetate», iar acesta nu este un simplu slogan, el este un mesaj: de ce să nu avem și noi aici o câmpie a unității?“, a declarat, la închiderea evenimentului, Mihai Huleni, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top