Politic

Bola: Putem construi alături de voi o forță autentică de dreapta

Alături de o parte a echipei Forța Dreptei Constanța, deputatul Bogdan Bola a  participat în acest weekend la Conferința Națională Forța Dreptei.

“Unii dintre noi, cu ștate mai vechi în politică, suntem cei care ne-am ținut de promisiunea din 2020 că vom duce o luptă fără compromisuri împotriva PSD. Da, noi asta am promis și vom merge până la capăt.

Alții, care au făcut primul pas în politică alături de Forța Dreptei, au avut încredere că putem constitui, împreună, o FORȚĂ reală în comunitățile noastre. Suntem convinși că putem construi, alături de voi, temelia unei forțe autentice de dreapta, gata să transforme în mod real direcția țării și să se opună cu succes monstruoasei alianțe PSD – PNL”, a declarat Bogdan Bola cu această ocazie.

(Sursa foto – Facebook/Bogdan Bola)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top