Opinii

Anul 2012 a început cu investiţii de amploare în comuna Grădina

Sfârşitul anului 2011 şi începutul anului 2012 au încununat cu succes activitatea şi eforturile primarului comunei Grădina, Gabriela Iacobici. Aceasta a reuşit în doar trei ani să schimbe faţa localităţii pe care o administrează. Instituţii, spaţii de joacă, clădiri, lăcaşe de cult, spaţii verzi şi monumente, toate arată ca noi. Mare parte din comună începe să semene cu ceea ce se vrea a fi localitate europeană. De făcut, mai sunt însă, multe, mai ales că localitatea a fost înfiinţată ca unitate administrativă autonomă în 2004, iar ultimul lucru de care s-a ocupat fosta administraţie a fost dezvoltarea comunei. Astfel, Gabriela Iacobici a trecut la treabă, imediat ce a ajuns primar. Aşadar, printre cele mai recente realizări ale administraţiei actuale putem să enumerăm achiziţia unui teren de 3000 de mp şi a unei case, pentru extinderea cimitirului, reabilitarea acoperişului vechi al şcolii din satul Cheia şi construirea unui parc de joacă pentru copii, realizată cu sprijinul sponsorilor. Astfel, cimitirul localităţii va fi extins pe o suprafaţă totală de 5000 mp, dat fiind faptul că locurile de veci se împuţinează, iar cererea localnicilor creşte. Suma de 76.000 RON, necesară achiziţionării casei şi terenului, a fost suportată din bugetul local al primăriei. Tot din bugetul local a fost acoperită şi investiţia ce presupune reabilitarea acoperişului şcolii din satul Cheia.

Un articol de Andreea PAVEL
Cristian Andrei LEONTE

Sfârşit de an cu succese

Primarul Gabriela Iacobici a încheiat anul 2011 cu inaugurarea unei investiţii mult aşteptate de copiii din localitate. Este vorba de un parc de joacă, realizat cu ajutorul unor sponsori. Acesta a fost inaugurat oficial aproape de Ajunul Crăciunului, pe 23 decembrie 2011 şi este amplasat lângă şcoala cu clasele I-VIII din comună. Copiii se pot bucura acum de un spaţiu dotat perfect pentru distracţia micuţilor: în parc au fost montate leagăne, tobogane, balansoare şi alte elemente de joacă. Investiţia realizată de sponsorii care doresc să-şi păstreze anonimatul a ajuns la aproape 30.000 de euro.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top