Actualitate

Antrenorul echipei de handbal al CS Medgidia, Campion European Universitar cu fetele de „Ovidius”

Reprezentanții Clubului Sportiv Medgidia anunță că antrenorul Adrian Georgescu a reușit o performanță extraordinară! Reprezentând Universitatea “Ovidius” din Constanța din postura de antrenor, a reușit ca împreună cu elevele sale să cucerească titlul de Campion European Universitar la handbal feminin, EUSA Handball.

„Fetele de <aur> ale Universității <Ovidius> au luptat exemplar până au ieșit campioane, reușind un titlu extraordinar pentru ele și pentru palmaresul Facultății de Educație Fizică și Sport.

Adrian Georgescu a condus destinele echipei universității alături de colegul său, Florin Cazan, un fost jucător de valoare al clubului nostru. Felicitări, fetelor! Felicitări, Adrian Georgescu! Felicitări, Florin Cazan”, au transmis reprezentanții CS Medgidia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top