Fără categorie

Andra Musatescu a fost premiata de revista britanica Corporate Intl

Andra Musatescu Cabinet de Proprietate Industriala

Andra Musatescu Cabinet de Proprietate Industriala Bucureşti – 22 septembrie 2011 - Dr. Andra Musatescu (foto) a primit recent premiul “Avocatul de proprietate intelectuala al anului” din partea revistei britanice Corporate Intl.

Andra Musatescu este titulara Cabinetului de Avocat Andra Musatescu din 1999 si a Cabinetului de Proprietate Industriala din 2005. Cu o experienta de aproximativ 14 ani, cabinetele sale au fost permanent in topurile domeniului de proprietate intelectuala. Andra Musatescu si-a desavarsit studiile in UK pentru titlul de Master in cadrul Univeristatii Cambridge si a Universitatii Durham. Ea face parte din comitelele de conducere ale Asociatiei Internationale a Marcilor (INTA) si ale Asociatiei Europene a Marcilor (ECTA). Totodata, Andra Musatescu are un rol activ in cadrul Asociatiei Internationale a Proprietatii Intelectuale (AIPPI) si in cadrul WIPO/OMPI, unde este arbitru. Andra Musatescu s-a mai facut remarcata, in domeniu, prin publicarea de…

Andra Musatescu Cabinet de Proprietate Industriala Bucureşti – 22 septembrie 2011 - Dr. Andra Musatescu (foto) a primit recent premiul “Avocatul de proprietate intelectuala al anului” din partea revistei britanice Corporate Intl.

Andra Musatescu este titulara Cabinetului de Avocat Andra Musatescu din 1999 si a Cabinetului de Proprietate Industriala din 2005. Cu o experienta de aproximativ 14 ani, cabinetele sale au fost permanent in topurile domeniului de proprietate intelectuala. Andra Musatescu si-a desavarsit studiile in UK pentru titlul de Master in cadrul Univeristatii Cambridge si a Universitatii Durham. Ea face parte din comitelele de conducere ale Asociatiei Internationale a Marcilor (INTA) si ale Asociatiei Europene a Marcilor (ECTA). Totodata, Andra Musatescu are un rol activ in cadrul Asociatiei Internationale a Proprietatii Intelectuale (AIPPI) si in cadrul WIPO/OMPI, unde este arbitru. Andra Musatescu s-a mai facut remarcata, in domeniu, prin publicarea de numeroase articole si participand ca moderator si ca lector la conferinte, atat pe plan national, cat si international.

Premiile Corporate Intl Magazine sunt acordate anual atat societatilor de avocati cat si avocatilor pentru excelenta in activitate si prestanta remarcabila in diverse arii de practica. Corporate Intl evalueaza avocatii din fiecare tara, bazandu-se pe criterii precum calitatea serviciilor prestate, abilitatea de a asista managementul clientilor, investitori etc., in arii juridice diverse. Societatile de avocati si avocatii de pretutindeni, inclusiv din Romania, au fost inclusi mai intai pe o lista scurta, pentru un numar limitat de domenii de practica profesionala in fiecare tara, iar castigatorii au fost declarati de catre un juriu independent, in urma unei verificari detaliate a activitatii profesionale a fiecarei societati si a fiecarui avocat.

Corporate International este lider pe piata informatiilor business din Marea Britanie si Europa, cu o medie de peste 70.000 de cititori lunar. Cititorii provin din lumea intreaga si printre ei se numara analisti financiari, juristi, oameni de afaceri din sectorul public si privat.

.

Cuvinte cheie:  Andra Musatescu  premiu  avocatură  revistă 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top