Actualitate

Amenajarea parcărilor pe locul fostelor garaje, continuă la Mangalia

Primarul Municipiul Mangalia, Cristian Radu, anunță că proiectul de amenajare a parcărilor pe locul fostelor garaje continuă în mai multe zone ale orașului, în ciuda unor informații false de tip fake news, conform cărora în aceste zone se vor construi vile.

“Din păcate, lucrările sunt îngreunate, pe alocuri, pentru că unii deținători de garaje nu au adus terenul la starea inițială, după demolarea construcțiilor neautorizate de pe domeniul public. Astfel, în unele cazuri, am descoperit adevărate încăperi subterane, amplasate sub tot garajul. Alții au avut rampe, iar alții au lăsat tot molozul pe domeniul public. Peste tot, a trebuit mai întâi să astupăm gropile și să curățăm terenul, iar asta a întârziat proiectul de amenajare a parcărilor și a generat costuri suplimentare din bugetul public. Acolo unde nu am întâmpinat astfel de probleme, am început direct parcările, cum este cazul zonei dintre Casa Tineretului și Gară. Pentru zonele Negru Vodă și Muncitorului, lucrările la parcări vor începe imediat după finalizarea procedurilor legale de licitație. Oricum ar fi, peste tot vom face parcări, nu vile sau alte invenții ale unora care se ocupă doar de fake news în mediul online. Încă o dată, ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe durata lucrărilor!”, a transmis Cristian Radu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top