Actualitate

Ambasadorul Israelului, David Saranga, întâlnire cu Muftiul Cultului Musulman din România

Ambasadorul Israelului în România, David Saranga, aflat marți în vizită de lucru la Constanța, s-a întâlnit cu Muftiul Cultului Musulman din România, Muurat Iusuf, cu care a conversat despre relațiile excelente de conviețuire dintre comunitatea evreiască și cea musulmană locale.

Reprezentantul cultului musulman i-a prezentat înaltului diplomat israelian istoria comunității pe care o conduce, ale cărei origini pe teritoriul României datează încă din secolul al XIII-lea.

Întâlnirea dintre cei doi a avut loc în contextul vizitei de lucru a Ambasadorului Israelului în România la sediul RAJA SA Constanța, unde a discutat cu directorul instituției, Felix Stroe, despre parteneriatul dintre Israel și România în domeniul managementului apelor uzate, al filtrării apelor, al desalinizării, precum și al optimizării rețelelor de apă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top