Fără categorie

Aliodor e folosit ca într-o scamatorie: cu mâna cealaltă Guvernul ne fură portofelul.

Interviu cu consilierul judeţean Laurenţiu Marin, despre misticismul şi paranormalul din politica românească

Pentru a ne lămuri ce e cu flacăra violet şi cu tot misticismul care bântuie în ultimele săptămâni politica românească, am stat de vorbă cu un politician local, despre care aveam informaţii că ar fi un iniţiat şi un cunoscător al acestor fenomene. Laurenţiu Marin este membru PSD Constanţa, consilier judeţean şi preşedinte de comisie în Consiliul Judeţean Constanţa şi a îndeplinit funcţia de director general al Direcţiei Apelor Române Dobrogea-Litoral. Deşi nu a dorit la început să comenteze fenomenele respective, ne-a răspuns totuşi la câteva întrebări.

A consemnat Mihai Răzvan ROTARU

DEZVĂLUIRI: De când studiaţi astfel de fenomene şi de unde vine pasiunea pentru ezoteric?

Laurenţiu Marin: De aproape 18 ani şi întotdeauna am simţit că vreau să ştiu mai mult, că trebuie să văd ce se află în spatele aparenţelor. Am început cu studiul zodiacului şi am avansat la altele. Sunt foarte multe lucruri care nu pot fi explicate de ştiinţă sau de aşa numitul „normal”.

DEZVĂLUIRI: Se cunoaşte faptul că mai mulţi lideri mondiali apelează la serviciile unor specialişti în parapsihologie şi ezoterism. Care este rolul unor astfel de consilieri?

L.M.: Întotdeauna este o luptă vizibilă şi una invizibilă. Toate statele importante au persoane pregătite în acest domeniu. Iar din protocolul apărării unui şef de stat, una din zonele de protecţie, pe lângă cea fizică (laborator ce analizează alimentele pe care urmează să le mănânce preşedintele, echipe care caută să nu fie bombe în locaţia pe care o vizitează, etc) există şi protecţie PSI (ecranare mentală, bioenergie, telepatie, telekinezie, clarviziune). Ca o paranteză, mă distrează Mugur Ciuvică, cât de anti-paranormal este în apariţiile publice din ultima vreme, când el a stat lângă Preşedintele Constantinescu şi cunoaşte foarte bine lucrurile acestea. Dar înţeleg faptul că trebuie jucat teatru pentru mase fiindcă altfel ce am face… ne-am duce toţi la vrăjitori şi magi?
Aceşti consilieri au rolul, sau ar trebui să-l aibă, de a ecrana liderul respectiv de influenţa mentală a oamenilor cu care intră în contact. Această influenţă poate fi directă (o persoană vrea cu intenţie să facă rău) sau indirectă (gânduri negative la adresa liderului respectiv). Şi dacă stai să te gândeşti că Băsescu a avut cinci milioane de voturi ÎMPOTRIVĂ, poţi crede că sunt mulţi oameni care îl urăsc sau gândesc negativ la adresa lui, şi atunci un om ca Aliodor e necesar

DEZVĂLUIRI: L-ar putea ajuta această ştiinţă, sau vreun practicant al ei (chiar Aliodor Manolea, cu care a colaborat) pe Mircea Geoană, să rămână în fruntea partidului?

L.M.: NU. Dar l-ar putea ajuta să influenţeze decizia unei mase de oameni care votează preşedintele PSD. Dar nu vreau să intru în amănunte politice care privesc partidul din care fac parte, în acest interviu îmi exprim doar părerile personale.

DEZVĂLUIRI: E fondată isteria mass-media despre „flacăra violet”? Ce înseamnă, de fapt, „flacăra violet”?

L.M.: Cred că e o prostie tot ce s-a spus despre această flacără violet. Ca şi explicaţie, chakra coroană, cea din vârful capului, are culoarea violet. Pe acolo este un punct cu care se face schimb de energie cu tot ceea ce este în jur, şi ea controlează înţelepciunea şi înţelegerea superioară. Când chakra aceasta este blocată, ceea ce cred eu că s-a întâmplat în anumite momente cu Mircea Geoană, duce la decizii greşite, nehotărâre şi o rătăcire de moment care te face să te simţi pierdut şi să nu înţelegi ce se întâmplă cu tine.
Deci probabil a fost un atac energetic la Geoană pe chakra coroană şi o potenţare a aceleiaşi chakre, la Băsescu. Iar culorile violet pe care le purtau anumiţi lideri ai PD-L i-au ajutat pe cei care au „lucrat” să-şi focuseze prin ei abilităţile. Faptul că doar anumiţi lideri PD-L purtau violet poate arăta că şi ei au capacităţi extrasenzoriale.

DEZVĂLUIRI: Cum se împacă „flacăra violet” cu Biserica? Mircea Geoană a declarat într-una din confruntări că modelul lui în viaţă este Patriarhul Daniel, iar acum vorbeşte despre ezoterism.

L.M.:
Influenţa ezoterisomului e în toate. Întotdeauna oamenii au fost manipulaţi prin simboluri, şi sunt. Aduceţi-vă aminte de steagul găurit şi de semnul V, de la victorie, făcut la Revoluţie. Ca să ajungi la capacităţi paranormale sunt mai multe căi: poţi să ajungi prin rugăciune ca şi călugăr, poţi să ajungi prin meditaţie Yoga – mai ales Yoga Nidra (a nu se face confuzie cu MISA, care de la nişte scopuri bune a degenerat în altceva, ceva mai mult porno decat mistic), poţi să ajungi prin tehnici moderne de reprogramare a subconştientului şi exerciţii specifice, poţi să ajungi prin exercitarea unei magii pneumice asupra ta (ritualuri magice care să te transforme şi să te „deschidă”), şi mai poţi ajunge prin biofeedback, cea mai rapidă tehnică, cea folosită uzual de serviciile secrete pentru agenţii lor PSI.
Totul e energie în jurul nostru şi sunt persoane care pot manipula această energie liberă, şi pot face ca anumite lucruri să se întâmple.
Bisericile, de exemplu, sunt construite într-un anume fel şi numai în acel fel, sub altar se îngroapă câţiva saci cu cristale de cuarţ, tocmai pentru a le transforma în adevărate condensatoare care captează această energie liberă. De aceea e bine să mergi în biserică atunci când ai probleme. Iar religia nu exclude fenomenele PSI sau magice. Moliftele Sf. Vasile sunt ritualuri magice de exorcizare, se cunoaşte faptul că mulţi papi au fost şi magicieni foarte puternici..

DEZVĂLUIRI: Cum şi-a dat seama Mircea Geoană că a fost ţinta unui atac energetic?
Sau a fost doar o scuză pentru pierderea alegerilor?

L.M.: Nu ştiu, daca eram în locul lui eu aş fi ştiut. Dacă eşti iniţiat sau ai mai avut de a face cu aşa ceva, îţi poţi da seama. De asemenea, sunt şi mijloace facile de apărare împotriva unor asemenea atacuri, dar nu ştiu dacă l-a protejat cineva. Sunt anumite minerale sau dispozitive care au proprietăţi de a bloca aceste câmpuri de energie negativă şi care te apără.
Pierderea alegerilor e ceva impardonabil, chiar dacă l-ar fi „lucrat” 100 de Aliodor, şi nimic nu poate constitui scuza.
Iar dacă asta a fost scuza gândită de el ca să se acopere, s-a făcut de râs. Faptul că ţi-ai ales un staff de campanie care s-a lăsat furat şi că ai făcut greşeli mari, precum vizita în miez de noapte de la Vântu, nu poate fi scuzat de nimic. Cinci milioane de români şi-au pus speranţa în el şi i-au dat votul şi el i-a dezamăgit. Ce mai e de zis?!

DEZVĂLUIRI: De ce neagă Traian Băsescu faptul că a fost ajutat de Aliodor Manolea?

L.M.: L-am văzut pe preşedinte la OTV spunând că nu a avut astfel de consilieri în campanie. E foarte bine că a zis asta, deşi e o minciună, după cum a dovedit presa. Lucrurile astea nu se zic, dacă mă întrebaţi pe mine. E o luptă subterană care nu trebuia să ajungă în atenţia opiniei publice şi tot scandalul o să ne afecteze credibilitatea pe plan extern ca ţară, pentru că 80-90% din oameni nu au abilităţi latente, nu simt şi nu cred că ar fi ceva adevărat. Pe de altă parte, Băsescu şi Videanu mint foarte convingător, sunt foarte persuasivi. Am observat că de câte ori e nevoie să fie minţită populaţia, are n-are treabă, iese Videanu si zice ce e de zis. Probabil că ar închide scandalul, dar le este folositor. Perdeaua de fum cu Aliodor şi „flacăra violet” acoperă sutele de mii de disponibilizări, bugetul nerealist făcut la mişto, faptul că dacă nu luăm banii de la FMI riscăm să intrăm, ca ţară, în incapacitate de plată. Sunt ca nişte scamatori de pe scenă care ne distrag atenţia cu mâna în care îl ţin pe Aliodor, şi cu cealaltă ne fură portofelul.

DEZVĂLUIRI: Care dintre liderii politici din România mai folosesc astfel de mijloace?

L.M.: Nu ştiu, eu nu consiliez pe nimeni. Dar cred că toţi ar trebui să folosească mijloace de protecţie. Pentru că ţi se poate face rău voluntar sau involuntar. Iar ei trebuie să conducă ţara asta, să muncească pentru ea. Un gând negativ de la un om cu abilităţi native (dar care nu ştie de ele) poate fi chiar mai periculos decât un atac voit. Iar ca şi personaje publice cea mai interesantă este Elena Udrea. Cine îi ştie parcursul în viaţă, de unde a plecat şi unde este acum, nu poate avea o explicaţie logică şi raţională pentru „explozia” prin care d-na Udrea dintr-o femeie normală, cu o slujbă normală, în doar câţiva ani, a ajuns unul dintre cei mai importanţi oameni din România, ministrul care gestionează aproape 4 miliarde de euro. Faptul că este din Buzău, unde sunt cele mai puternice vrăjitoare ţigănci din ţară, poate că nu e o coincidenţă, ci o explicaţie. Oricum, ce se observă cu ochiul liber este că nu Băsescu o controlează pe ea, ci exact invers.

DEZVĂLUIRI: La PSD Constanţa există astfel de specialişti, care să îi consilieze pe Radu Mazăre sau pe Nicuşor Constantinescu?

L.M.: Din câte ştiu eu nu. Amândoi au o energie şi o vitalitate extraordinare, şi nu cred că au nevoie acum. De mine nici nu ştiu că am şi latura asta dezvoltată. Dacă vor dori să ajungă să facă politică la Bucureşti, le voi face eu protecţii, daca vor dori, bineînţeles, mai ales că Bucureştiul e un oraş aşezat pe un focar de energie geo-patogenă, iar speranţa de viaţă a celor de acolo e cu cinci ani mai scăzută decât restul populaţiei din România, deşi datorită nivelului de trai ar trebui să fie mai mare.

DEZVĂLUIRI: Vi s-a propus vreodată să consiliaţi vreun politician?

L.M.: Nu. Pentru mine e o pasiune, nu un mod de trai sau sursă de venit. Dacă am mai sfătuit pe unul sau altul, sau le-am făcut cadou dispozitive de protecţie, a fost doar pentru că îmi sunt prieteni, am observat că au probleme, şi mi-a făcut plăcere să-i ajut. Oricum nu pot să-i ajut pe toţi, oricât aş vrea…

DEZVĂLUIRI: Cine conduce România, în condiţiile în care Emil Constantinescu a declarat că a fost învins de serviciile secrete, Adrian Năstase că a fost “bătut” de yoghinii de la MISA şi Mircea Geoană dă vina pe parapsihologul lui Băsescu?

L.M.: În România, de 2000 de ani, conducătorii se decid în afara ţării. De ce credeţi că acum ar fi diferit? Întotdeauna există o conducere vizibilă şi una din umbră. Dacă îmi spuneţi a cui colonie economică am ajuns, atunci aveţi răspunsul la întrebarea „Cine conduce România?”- ca şi conducere din umbră. Iar ca şi conducere vizibilă, având în vedere ceea ce s-a întâmplat în ultimii 20 de ani, faptul că nu s-a planificat pe termen scurt, mediu şi lung dezvoltarea, măcar a unor sectoare strategice, că nu s-a creat o politică coerentă în nici un domeniu, că s-a distrus tot, mai ales ce era bun, aş zice că România a fost în haos 20 de ani şi că nu a condus-o nimeni de fapt. Pentru că dacă era cineva la volan, maşina numită România nu s-ar afla acum suspendată pe marginea prăpastiei, gata-gata să cadă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top