Actualitate

Alin Savlovschi (Medgidia) – performanță remarcabilă la Campionatul Balcanic de Atletism pentru Seniori

Alin Savlovschi (Medgidia) – performanță remarcabilă la Campionatul Balcanic de Atletism pentru Seniori

Alin Savlovschi (Medgidia) – performanță remarcabilă la Campionatul Balcanic de Atletism pentru Seniori, anunță oficialii Clubului Sportiv Medgidia.

Alin Mihai Savlovschi, atlet al Clubului Sportiv Medgidia, a obținut un rezultat impresionant la Campionatul Balcanic de Atletism pentru Seniori, desfășurat la Izmir, în Turcia. Competiția a reunit sportivi de elită din întreaga regiune, iar Alin a reușit să se claseze pe locul 5 în proba de 3000 de metri obstacole, cu timpul de 9:03.75.

Performanța lui Alin este cu atât mai remarcabilă având în vedere condițiile atmosferice nefavorabile care au marcat această competiție. Pe toată durata probei, o ploaie măruntă a îngreunat evoluția sportivilor, însă tânărul atlet din Medgidia a demonstrat o rezistență și o determinare exemplare.

Succesul lui Alin Mihai Savlovschi la Izmir nu este doar o dovadă a talentului său, ci și a muncii asidue și a dedicării pe care le investește în fiecare antrenament. La doar 17 ani, Alin a reușit să se impună într-o competiție internațională, demonstrând că este unul dintre cei mai promițători atleți ai generației sale.

Acest rezultat vine ca o recompensă a eforturilor depuse de Alin și de echipa tehnică, care îl susține neîncetat în drumul său către performanță. Clubul Sportiv Medgidia își continuă astfel misiunea de a promova și susține tinerii talentați, oferindu-le oportunități de a-și dezvolta abilitățile și de a se afirma pe plan național și internațional.

Pe măsură ce Alin își continuă pregătirile și participarea la competiții, suntem siguri că vom mai auzi de reușitele sale și că va continua să aducă mândrie Clubului Sportiv Medgidia și întregii țări. Cu ambiția și talentul său, Alin Mihai Savlovschi este un nume de urmărit în atletismul românesc și internațional, au transmis oficialii clubului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top