Opinii

Agigea are serviciu pentru evidenţa persoanelor

Urmărind creşterea calităţii serviciilor la nivel local, Cristian Cârjaliu, primarul localităţii Agigea, a hotărât înfiinţarea unui Serviciu Public Comunitar Local pentru Evidenţa Persoanelor (SPCLEP). Decizia a fost luată de comun acord cu majoritatea consilierilor judeţeni.

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian Adrian TARCEA

Aceştia au aprobat hotărârea primarului, în cadrul unei şedinţe a Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), care a avut loc la mijlocul săptămânii trecute. Nicuşor Constantinescu, preşedintele CJC este de părere că înfiinţarea acestui serviciu este mai mult decât oportună într-o localitate precum Agigea.
Proiectul a fost demarat în luna mai a anului trecut, atunci când Consiliul Local din comuna Agigea a aprobat o hotărâre privind înfiinţarea SPCLEP. Înainte de a fi demarat, proiectul a primit şi avizul favorabil al Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top