Opinii

Administraţia locală din Tuzla a făcut bilanţul primului an de mandat al lui Florin Micu

Florin Micu, primarului comunei Tuzla a realizat bilanţul primului an de mandat, prin care şi-a propus transformarea radicală a localităţii, dintr-una aproape dată uitării, într-una europeană şi modernă. Se pare că edilul se apropie cu paşi repezi de acest obiectiv.
Astfel, dintre cele mai importante proiecte derulate cu ajutorul administraţiei locale, între 2008-2009, amintim: construirea reţelei de canalizare, refacerea reţelei de apă curentă, construirea unui sediu nou al primăriei, spaţii verzi, grădiniţe şi lăcaşuri de cult, sens giratoriu modern, parcare auto modernă, sprijinirea financiară a celor trei parohii din comună etc. Şi toate acestea chiar dacă în cadrul primăriei apar tensiuni precum cele provocate de fostul viceprimar liberal, Marian Sărăcilă care se tot chinuie să strângă de la locuitorii din Tuzla, semnăturile necesare pentru organizarea referendumului, în urma căruia, speră el să-l dea jos pe Florin Micu. Zero şanse, însă, date fiind realizările actualului edil. Mai ales că proiectele continuă şi în curând va fi gata şi o sală de sport cu o capacitate de 150 de locuri. Administraţia locală a făcut demersuri pentru preluarea taberei de copii Tuzla şi pentru introducerea ei într-un proiect de accesare a fondurilor externe. Ulterior va urma reabilitarea, modernizarea şi repunerea acesteia în circuitul turistic. O altă iniţiativă a edilului Florin Micu, ce se va putea desfăşura în viitor, este amenajarea Bălţii Tuzla, prin decolmatarea acesteia şi amenajarea ei pentru agrement şi eventual pescuit sportiv. Nu în ultimul rând primarul mai are în vedere introducerea unei reţele de gaz metan, informatizarea primăriei, dezvoltarea zonei turn TV, situată în vecinătatea lacului Techirgiol prin iniţierea unui PUZ şi crearea infrastructurii aferente. Cu toate acestea însă, primarul nu duce lipsă de beţe-n roată, aruncate de consilierii ce poartă altă coloratură politică: “Din păcate, exceptând colaborarea cu consilierii PSD şi a câtorva cetăţeni, ceilalţi consilieri ai PNL, PNG şi PD-L nu au dorit şi nu doresc să fie alături de mine în ceea ce priveşte dezvoltarea reală a comunei”, a declarat primarul comunei Tuzla, Florin Micu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top