Opinii

Acţiune caritabilă de donare de sânge, la Fântânele

Primăria Fântânele în colaborare cu Centrul de Transfuzii Constanța au organizat o acțiune de donare de sânge duminica trecută. Reprezentanții primăriei s-au îngrijit ca de la acest eveniment să nu lipsească absolut nimic. Aceștia au pus la dispoziția cadrelor medicale automobile pentru transportarea medicilor și asistenților cât și a instrumentelor medicale necesare. Deasemenea, spațiul în care a avut loc acțiunea a fost asigurat tot de primărie.

Aproximativ 30 de voluntari au oferit astfel în preajma sărbătorilor de iarnă un dar nepreţuit pentru numeroasele persoane care au suferit un accident, care au nevoie de o intervenţie chirurgicală sau de un transplant de organe. Primarul comunei, Gheorghe Popescu, ne-a declarat:„Ne dorim ca de acum încolo să repetăm această acțiune la fiecare șase luni. Îmi doresc ca ceea ce am făcut noi aici să fie cunoscut de cât mai multe persoane și astfel poate vor prelua și alți oameni inițiativa noastră. Probabil că data viitoare vor veni mai multe persoane. De data aceasta majoritatea cetățenilor comunei era ocupată cu pregătirile pentru sărbătorile de Crăciun”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top