Actualitate

A început reabilitarea bisericii monument istoric „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Mangalia,

La Mangalia, au început lucrările de restaurare a bisericii cu hramul „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”. Lăcașul de cult, cu o vechime de peste 100 de ani, inclus în lista Monumentelor Istorice din județul Constanța, va fi complet refăcut, cu fonduri UE.

“Proiectul a fost demarat încă de acum 3 ani, dar fiind vorba de bani europeni, au durat mult procedurile de evaluare și aprobare, ca și la celelalte proiecte cu fonduri UE (Saturn, Neptun), aflate în execuție. Biserica va fi reabilitată arhitectural, vor fi refăcute fațadele, pictura murală exterioară și interioară și va fi consolidată structura de rezistență. Restaurarea acestei biserici cu o istorie de peste 100 de ani este deopotrivă importantă atât pentru Protoieria Mangalia și enoriași, cât și pentru promovarea monumentelor istorice din orașul nostru”, a transmis primarul Municipiului Mangalia, Cristian Radu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top