Opinii

A început construcţia locuinţelor ANL la Valu Traian

Agenţia Naţională de Locuinţe a demarat, în urmă cu două săptămâni, lucrările de execuţie a celor 52 de locuinţe care vor fi construite în localitatea Valu lui Traian. Conform afirmaţiilor primarului comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, proiectul de construire locuinţelor ANL face parte dintr-un proiect mai amplu, prin care vor fi construite trei blocuri ANL, un bazin de înot şi o sală de sport.

Dacă toate costurile privind ridicarea locuinţelor, adică 5 milioane de lei, vor fi suportate de ANL prin Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Primăria a pus la dispoziţie terenul şi utilităţile. „Consiliul Local a acordat ANL un teren de 3.600 de metri pe care vor fi construite cele 52 de locuinţe. Pe lângă blocuri, pe acest teren vor fi amenajate spaţii verzi, parcări şi alei“, a declarat Mitroi. El a adăugat că aici vor fi construite 16 apartamente cu două camere, 16 cu trei camere şi 10 garsoniere.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top