Opinii

A fost reluată alimentarea cu apă în comuna Tortoman

După trei luni de zile în care locuitorii comunei au avut de suferit din cauza defectării transformatorului electric care punea în funcţiune pompele de alimentare a localităţii, a fost reluată alimentarea cu apă în comuna Tortoman.

 

Un articol de Sebastian TARCEA

Reparaţia a costat 100 de milioane lei vechi, iar banii au fost alocaţi de la bugetul local. În prima şedinţă a Consiliului Local Tortoman din acest mandat, s-a aflat pe ordinea de zi şi proiectul care se referă la constituirea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Siliştea – Tortoman. În baza acestei asocieri, va fi posibilă alimentarea cu gaz a celor două comune printr-o conductă ce va fi adusă de la Medgidia. Acţiunea de montare a apometrelor la consumatorii casnici, demarată de către autorităţile locale, este în plină desfăşurare. Până în acest moment au fost montate aproximativ 300 de apometre. De asemenea, administraţia locală continuă şi înmatricularea căruţelor, tractoarelor şi scuterelor. Lucrările de igienizare a şcolii din Tortoman au fost încheiate şi se va începe zugrăvirea exteriorului. Pentru că va folosi muncitori angajaţi ai primăriei, edilul Lucian Chitic va economisi 250 milioane de lei vechi, sumă alocată anul trecut numai pentru zugrăvire. Pentru copiii din satul Dropia va fi achiziţionat un microbuz care să-i transporte pe aceştia la şcoala din Cuza Vodă. În funcţie de posibilităţile financiare ale primăriei, Lucian Chitic doreşte să construiască un drum de legătură între Tortoman şi satul Dropia.     

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top