Actualitate

A fost inaugurată Substația de Ambulanță Mihail Kogălniceanu, care va deservi și baza NATO

La Mihail Kogălniceanu a fost inaugurată, pe 14 octombrie, Substația de Ambulanță care îi va deservi pe locuitorii comunei, precum și pe militarii din baza NATO, situată lângă aeroport.

La ceremonie au fost prezenți: președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, Prefectul Dumitru Jeacă, primarul comunei Mihai Kogălniceanu, Ancuța Belu, Managerul Spitalului Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” Constanța, Cătălin Grasa.

Președintele Țuțuianu a declarat că în curând Consiliul Județean Constanța va înființa la Kogălniceanu un centru medical de permanență multifuncțional, în subordinea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.

“Astăzi am fost prezent la inaugurarea Substației de Ambulanță Mihail Kogălniceanu. Prin acest proiect strategic pentru județul Constanța se are în vedere scăderea timpului de reacție, iar intervențiile vor fi mult mai practice și operative. Un alt factor semnificativ îl reprezintă chiar și poziționarea acestei substații în imediata apropiere a Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu, unde, de asemenea, există și baza militară NATO. O distribuire cât mai uniformă a acestor substații crește calitatea actului medical, facilitând accesul cât mai rapid al pacienților la unitățile sanitare. În curând, pentru a veni în sprijinul locuitorilor, Consiliul Județean Constanța, va înființa un centru de permanență multifuncțional, în localitatea Mihail Kogălniceanu, centru ce va fi în subordinea Spitalului Clinic Județean de Urgență <Sf. Apostol Andrei> Constanța. Mulțumesc tuturor factorilor implicați în acest proiect benefic locuitorilor județului. Mult succes tuturor!”, a declarat Marius Horia Țuțuianu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top