Actualitate

Hramul Bisericii Sfânta Cuvioasa Parascheva din Niculițel

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu a participat luni, 14 octombrie 2019, la Sfânta Liturghie arhierească săvârșită de Prea Sfinția Sa Visarion, Episcopul Tulcii în biserica Sfânta Cuvioasa Parascheva din Niculițel, cu prilejul hramului acestui lăcaș de cult.

În viața unei parohii hramul bisericii este unul extrem de important. Vă mulțumesc pentru ocazia pe care mi-ați dat-o de a lua contact cu credincioșii Parohiei Niculițel I.

Ortodoxismul este coloana principală a poporului român, este unul dintre principalii piloni ai societății noastre. Acesta este principalul imbold pe care l-am ascultat atunci când am decis să accept invitația de a participa la hramul Bisericii Sf. Parascheva.

Sf. Parascheva este una dintre cele mai importante figuri ale ortodoxismului, rămășițele sfinte aflându-se la Iași încă din secolul al XVII-lea, pelerinajul de la Iași fiind una dintre cele mai importante manifestări ale Bisericii Ortodoxe Române. Sf. Parascheva reprezintă expresia renunțării la sine pentru a ajuta pe alții aflați mult mai în nevoie, aceasta fiind expresia doctrinei creștine.

Ne bucură numeroșii enoriași prezenți în viața parohiei, și mai ales numărul mare de tineri care îmbrățișează și duc mai departe tradițiile, însușindu-și modul de viață al părinților lor“, a declarat președintele Horia Teodorescu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top