Actualitate

A fost inaugurat dispensarul din localitatea Peceneaga, județul Tulcea

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu a participat vineri, 8 noiembrie 2019, alături de deputatul Lucian Simion, la inaugurarea Dispensarului Uman din Peceneaga, la invitația primarului Matei Eugen.

„Anul trecut, în sfânta zi a Arhanghelilor Mihail și Gavriil, am fost în mijlocul dumneavoastră la Inaugurarea Căminului Cultural din comuna Peceneaga. Iată că astăzi, în aceeași zi de 8 noiembrie, suntem împreună pentru a inaugura Dispensarul, semn că lucrurile se mișcă în și pentru comunitate, și profit de ocazie să-l felicit pe domnul primar pentru energia și viziunea puse cu prisosință, de-a lungul ultimilor șapte ani, în slujba dezvoltării comunei.

Mă bucură să văd astfel de obiective de investiții finalizate, utile cetățenilor din Peceneaga. Ducând la bun sfârșit astfel proiecte, demonstrăm că, împreună,  suntem alături de oameni, alături de nevoile lor. Așa cum am mai spus și cu alte ocazii, creșterea calității vieții în mediul rural este o prioritate pentru noi iar, în acest sens, investițiile în infrastructura de sănătate sunt o componentă importantă. Serviciile medicale trebuie să fie aproape de oameni iar comunitatea trebuie să aibă acces la aceste servicii în clădiri care să respecte standardele de civilizație avansate. Iată că prin PNDL 2 s-a reușit modernizarea, dotarea și reabilitarea dispensarului din localitate, o realizare de care suntem mândri.

Încă o dată, mulțumesc de invitație, mă bucur să fiu astăzi în mijlocul dumneavoastră și, pe această cale, vă mulțumesc pentru primirea caldă pe care ne-ați făcut-o.  Și pentru că azi este o zi importantă în calendarul ortodox, permiteți-mi să urez la mulți ani tuturor celor care poartă numele sfinților Mihail și Gavriil“, a declarat președintele Horia Teodorescu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top