Actualitate

A avut loc ședința Adunării Generale a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea

Ședința Adunării Generale a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea a avut loc azi, 29.02.2020 la Sala Dobrogei a Consiliului Județean Tulcea şi a adunat 21 din cei 25 de membri afiliaţi.

La ședința prezidată de Petre BADEA, în dubla sa calitate de vicepreședinte al Consiliului județean Tulcea și al Asociației Județene de Fotbal Tulcea, a fost invitat și a onorat invitația prefectul județului Tulcea, Alexandru Cristian IORDAN.

În alocuţiunea sa, ce a deschis lucrările ședinţei, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea, Petre Badea a trecut în revistă proiectele derulate anul trecut cu sprijinul Consiliului Judeţean Tulcea şi al Consiliului local Tulcea.

“Unul dintre proiectele ce au dat o deschidere europeană fotbalului tulcean a fost Cupa Înfrăţirii la Fotbal, un proiect ce a presupus disputarea unor meciuri internaionale atât la Tulcea cât şi la Cahul în Republica Moldova între selecţionatele judeţului Tulcea, raionului Cahul şi regiunii Izmail. Cu sprijinul preşedintelui Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, ne dorim ca anul acesta să permanentizăm această competiţie printr-un protocol semnat de cele trei unităţi administrativ teritoriale”, a precizat preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea, Petre Badea.

În timpul ședinței a fost aprobat calendarul competițional pentru retur și playoff al competițiilor Liga a IV a, Liga A1, Liga C, D și E precum și Cupa Satelor, program competiţional ce a fost publicat pe site-ul oficial al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea, www.frf-ajf.ro/tulcea.

Ca şi anul trecut, majoritatea echipelor înscrise în campionatele judeţene de fotbal organizate de AJF Tulcea vor aplica pentru proiecte de finanţare pe Legea 350 din 2005 privind privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general proiecte pentru care, la iniţiativa preşedintelui Horia Teodorescu, Consiliul Judeţean Tulcea a pus la dispoziţie sume generoase.

Nu ne rămâne decât să aplicăm cu toţii pentru accesarea acestor fonduri puse la dispoziţie de Consiliul Judeţean Tulcea anul acesta, iar pentru  echipele din judeţ, cu excepţia municipiului, mai sunt şi surse de finanţare de la bugetul local iar pe această cale fac apel către primari să aloce fonduri pentru sport, pentru sănătatea comunităţii pe care o conduc”, a mai declarat Petre Badea, preşedintele AJF Tulcea.

De asemenea a fost stabilit programul semifinalelor Cupei Dobrogei de pe data de 1 martie 2020 de la Sala Sporturilor din Tulcea:
9.30 Flacăra M. Kogălniceanu – Național Somova
10.30 Șoimii Topolog – Pescărușul Sarichioi

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top