Actualitate

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Tulcea  a decis să suspende toate competițiile de fotbal şi fotbal în sală organizate în România

Având în vedere pericolul epidemiologic pe care-l reprezintă virusul COVID-19 și luând în considerare deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, Federația Română de Fotbal a decis să suspende toate competițiile până la data de 31 martie 2020. Decizia a fost adusă la cunoştinţă asiciaţiilor judeţene de fotbal care au notificat membri afiliaţi cu privire la aceste măsuri de siguranţă a populaţiei.

Şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal consideră că este responsabilă să protejeze familia fotbalului românesc și să participe activ la măsurile pe care Guvernul României și autoritățile internaționale le recomandă pentru protejarea sănătății publice. Astfel, în urma unei ședințe a Comitetului de Urgență s-a decis să se suspende toate competițiile de fotbal şi fotbal în sală organizate în România.

„Măsura adoptată de Federația Română de Fotbal este benefică pentru fenomenul fotbalistic tulcean din moment ce de azi, 13 martie 2020 avem prima suspiciune Coronavirus şi primele persoane carantinate.”, a declarat preşedintele AJF Tulcea, Petre Badea.

La nivelul judeţului Tulcea, în Liga a IV-a erau programate meciuri de fotbal la Murighiol, Topolog, Babadag, Sarichioi şi M. Kogălniceanu precum şi trei meciuri în Cupa Municipiului la fotbal în sală, meciuri care au fost anulate până la noi dispoziţii. 

                                                              

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top