Actualitate

Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța: „2019 a fost un an fructuos în proiecte demarate și finalizate”

Ultima ședință de Consiliu Județean din anul 2019 a avut loc vineri, 13 decembrie, fiind urmată de o scurtă conferință de presă susținută de președintele CJ Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

„A fost un an fructuos, mă refer aici la proiectele demarate și finalizate. Sunt ferm convins că anul 2020 va fi și mai fructuos. Luna decembrie este perioada în care toți ne reîntoarcem la valorile reale, la familie, la prieteni, copii și părinți. Este luna în care toți ar trebui să fim mai buni, mai uniți și Dumnezeu să ne călăuzească să învățăm din greșelile trecutului pentru a nu le repeta în viitor”, a spus președintele.

Marius Horia Țuțuianu a folosit prilejul de a transmite urări de sănătate și fericire tuturor locuitorilor județului Constanța. „Vreau să le doresc un an 2020 mult mai bun, mult mai plin de împliniri și, în această perioadă, de decembrie, să stea acasă, lângă familie, lângă prieteni, să-și petreacă sărbătorile cu dragostea sufletească pe care o are fiecare. Le urez La Mulți Ani și cât mai multă sănătate.”

Sens giratoriu la ieșirea din Lumina

Vorbind și despre anumite proiecte aflate pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Județean, președintele a amintit despre solicitarea locuitorilor din comuna Lumina, de a avea un sens giratoriu la intersecția cu drumul național care leagă Constanța de Tulcea.

„Este o problemă cu ieșirea din comuna Lumina. Am făcut acest acord, de principiu momentan, pentru că trebuie puse toate actele cap la cap, deoarece, din ce am înțeles de la Direcția de Drumuri și Poduri, cadastrul se suprapune pe o bucată de 30 de metri. Faptic nu este o problemă și am înțeles că, undeva în luna ianuarie, cei de la CNADR se vor apuca de acest sens giratoriu, iar oamenii din Lumina și din județ vor beneficia de el pentru a nu mai fi problemele de circulație de la ora actuală.

Un alt subiect dezbătut a fost cel al tarifelor de pază, o temă care nu a întrunit consensul consilierilor județeni. „Tarifele pentru Direcția de Pază sunt aceleași, nu s-au modificat cu absolut nimic față de anul 2019. Direcția de Pază a făcut un efort și a păstrat aceleași prețuri. Am supus aprobării tarifele, consilierii PNL nu au înțeles despre ce este vorba. De la 1 ianuarie, Consiliul Județean și obiectivele CJ rămân fără pază. Voi supune în prima ședință de CJ din 2020 reaprobarea acestor tarife și sper ca ele să fie aprobate. Voi avea o discuție cu directorul Direcției de Pază să asigure și după 1 ianuarie această pază și vom găsi soluții luna viitoare”, a concluzionat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.  

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top