Actualitate

40 de tineri din Năvodari au intrat în posesia loturilor pentru case, la Midia Sat

Tinerii, beneficiari ai Legii 15/2003, au fost prezenți zilele trecute în cartierul Midia Sat, alături de reprezentanți ai Primăriei Năvodari. Au fost înțărușate loturile de teren în prezența beneficiarilor, tinerii preluând astfel amplasamentele unde își vor construi casele. S-au făcut măsurători și au fost delimitate 40 de loturi.

„Le dorim tinerilor năvodăreni mult succes și să-și ridice case trainice și frumoase. Reamintim că Primăria Orașului Năvodari desfășoară în prezent ample lucrări de infrastructură în cartierul tinerilor năvodăreni, Midia Sat, în cadrul proiectului <Echipare tehnico-edilitară și asfaltare tramă stradală zona Midia Sat>, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Se va introduce sistem de canalizare și alimentare cu apă, se vor asfalta străzile și se vor amenaja trotuare, astfel încât tinerii viitori locatari să beneficieze de cele mai bune condiții”, au transmis reprezentanții Primăriei Năvodari.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top