Politic

Senatorul Ștefan Mihu participă la Conferința națională de contabilitate și fiscalitate din Mamaia

Pe 28 și 29 iunie în Mamaia are loc Conferința națională de contabilitate și fiscalitate. Evenimentul organizat de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România reunește experți contabili, consultanți fiscali și reprezentanți ai instituțiilor publice și ai mediului de afaceri.
Întâlnirea a creat locul ideal de expunere a provocărilor contabile printr-o retrospectivă a contextului fiscal din prima jumătate a anului și o prezentare a intențiilor și previziunilor pentru viitor.
Vicepreședintele Comisiei de buget-finanțe din Senat, senatorul Ștefan Mihu, întâmpină cu interes dezbaterile pe care CECCAR le propune în cadrul conferinței:
„Sperăm ca la această întâlnire să găsim soluții și răspunsuri pentru cât mai multe dintre provocările activității contabile. Este important ca în cadrul unor astfel de evenimente să identificăm oportunități din competențele și experiența puse la dispoziție de profesioniștii contabili.”
La eveniment participă membrii Consiliului Superior CECCAR, președinții celor 42 de filiale, invitați din Ministerul Finanțelor Publice și Ministerul Muncii, precum si autorități locale.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top