Politic

Senatorul Ștefan Mihu participă la Conferința națională de contabilitate și fiscalitate din Mamaia

Pe 28 și 29 iunie în Mamaia are loc Conferința națională de contabilitate și fiscalitate. Evenimentul organizat de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România reunește experți contabili, consultanți fiscali și reprezentanți ai instituțiilor publice și ai mediului de afaceri.
Întâlnirea a creat locul ideal de expunere a provocărilor contabile printr-o retrospectivă a contextului fiscal din prima jumătate a anului și o prezentare a intențiilor și previziunilor pentru viitor.
Vicepreședintele Comisiei de buget-finanțe din Senat, senatorul Ștefan Mihu, întâmpină cu interes dezbaterile pe care CECCAR le propune în cadrul conferinței:
„Sperăm ca la această întâlnire să găsim soluții și răspunsuri pentru cât mai multe dintre provocările activității contabile. Este important ca în cadrul unor astfel de evenimente să identificăm oportunități din competențele și experiența puse la dispoziție de profesioniștii contabili.”
La eveniment participă membrii Consiliului Superior CECCAR, președinții celor 42 de filiale, invitați din Ministerul Finanțelor Publice și Ministerul Muncii, precum si autorități locale.

Actualitate

To Top