Politic

100 de elevi cu rezultate deosebite la învățătură din Babadag au fost premiați

Ieri, în orașul Babadag, a avut loc un eveniment care a subliniat importanța educației și a comunității în dezvoltarea tinerelor talente. Deputatul George Șișcu, alături de primarul Georgian Caraman, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, și consilierul județean Doina Săcui, au premiat aproape 100 de elevi cu rezultate deosebite la învățătură din cele trei școli generale ale orașului.

„Am avut ieri bucuria de a premia aproape 100 de elevi cu rezultate deosebite la învățătură din cele trei școli generale ale orașului Babadag, alături de primarul Georgian CARAMAN, de vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai HULENI, și de dna Doina SĂCUI, consilier județean.

I-am felicitat pentru faptul că își dăruiesc energia învățăturii și m-am bucurat că administrația locală din orașul meu natal îi stimulează cu premii care să îi ajute să obțină rezultate și mai bune (tablete, iar pentru cea mai merituoasă elevă, Maria CAZALNĂU, un laptop).

Festivitatea de premiere a avut loc în preajma Zilei Învățătorului (sărbătorită ieri, dar și zi liberă în același timp).

Îmi doresc, ca viitor președinte al Consiliului Județean Tulcea, să mă implic total în tot ce înseamnă educația în județul nostru, să ne asigurăm că le oferim minunaților elevi tulceni cele mai bune condiții de studiu, indiferent de localitatea în care se află. Iar pe toți dascălii îi asigur că vor avea în mine un prieten și un sprijin necondiționat.

Felicitări, dragi copii, felicitări dascălilor, părinților și tuturor celor care transformă în renume numele orașului nostru drag, Babadag”, a transmis deputatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top