Actualitate

Surse: Cinci consilieri locali din Agigea trimiși în judecată

Surse: Cinci consilieri locali din Agigea trimiși în judecată

Surse judiciare susțin că cinci consilieri locali din Agigea ar fi fost trimiși în judecată, pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu. Ciobanu Gabriel, Niță Marius Daniel, Comșa Geanina, Emursa Dilave şi Gornicu Ana Maria sunt câțiva dintre cei care ar fi fost trimiși în judecată în acest dosar.

Fapta ar avea legătură cu presupusa viciere a votului pentru alegerea viceprimarului comunei Agigea, din data de 12.11.2020.

Cele cinci persoane au fost consilieri la Agigea în mandatul 2020 – 2024.

Unii dintre consilierii contactați de Dezvăluiri spun că (încă) nu au fost informați oficial de faptul că ar fi fost trimiși în judecată, dar recunosc că au fost audiați și că li s-a adus la cunoștință că aveau (în momentul audierii) calitatea de suspecți în acest dosar.

„Știu de situație, cunosc dosarul, acum câteva săptămâni s-a emis un act administrativ de constituire parte civilă a Comunei Agigea, cu suma de 190.000 de euro, comunicat și Prefectului județului Constanța. Scopul ascuns al acestor consilieri a fost blocarea investițiilor în comuna Agigea”, a spus primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top