Opinii

1 Mai cu mici, bere si concerte la Navodari si Cumpana

Sute de turiști, constănțeni, și nu în ultimul rând, năvodăreni, au sărbătorit ziua de 1 Mai Muncitoresc, la Năvodari. Startul petrecerii a fost dat de către primarul Orașului, Nicolae Matei, alături de Președintele ANAT și Asociația Litoral-Delta Dunării, Corina Martin. Evenimentul a avut loc la Tabăra Delfinul, într-un cadru natural plăcut, unde oamenii au stat la un picnic sau la un grătar. Primarul orașului  le-a oferit participanților la eveniment 20.000 de mici și 80 de butoaie cu bere. Voia bună a fost întreținută de artiști precum Violeta Constantin, Mariana Stan,  Autentic și Lorenna.

Tinerii au petrecut și s-au pozat alături de What`s Up și Lorenna, Sylvie și  Axinte de la Vacanța Mare.
La Cumpăna, sute de localnici au mers pe malul Canalului Dunăre-Marea Neagră, unde au sărbătorit ziua de 1 Mai. Invitații au avut ocazia de a asculta muzică și de a dansa alături de ansamblurile folclorice „Mugurașii Cumpenei”, „Româncuța” și „Kardelen”.De asemenea, de la eveniment nu a lipsit muzica de petrecere a formaţiilor de muzică populară din localitate. Sărbătoarea a continuat alături de Mariana Edulescu, Ion Amititeloaie şi Gigi Luca.
Serbarea câmpenească a fost organizată de Consiliul Local al Comunei Cumpăna.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top